Page content

Ervaringen

Hier vind je een aantal praktijkvoorbeelden van opdrachten. Ofwel in woord, ofwel in beeld.
Heb jij ervaring met de diensten van De OpruimExpert, en wil je dat delen? Laat je reactie achter, onder aan de pagina. Alvast bedankt!

Ervaringen en referenties

Dagdeel Zolder opruimen

De Opdracht: opruimen van zolder.  Deze ruimte is nl. het lastigst omdat er veel spullen staan van overleden familieleden van mijn man. Hij is er helemaal aan toe om dit op te ruimen maar kan wel wat hulp gebruiken bij het beslissen wat hij weg doet en wat niet. Zelf ben ik vaak te veel met details bezig, waardoor het opruimen niet vordert. Ik kijk graag de kunst bij je af!

De reactie: Super bedankt voor je hulp gisteren: het heeft ons geïnspireerd om stap voor stap (maar zonder uitstellen) de bezem door ons huis te halen. Vandaag meteen al naar de vuilstort geweest om dingen weg te brengen! We maken eerst de zolder af en daarna pakken we de garage aan (met de tips uit jouw nieuwsbrief uiteraard!). Het resultaat van gisteren motiveert ons om ermee door te gaan en we kijken uit naar de ruimte die dit zal geven! Ik heb er overigens vooral van geleerd hoe fijn het is om het niet alleen te hoeven doen!

Oktober 2013 – N.B. uit Nieuw-Loosdrecht

Zakelijke administratie opzetten

De opdracht: Het bedrijf groeide van eenmanszaak naar een BV, waarvoor administratie en financieel alles uitgezocht en opgezet moest worden. Vervolgens advies en begeleiding bij de verdere groei.

De reactie: Ik vind dat je goed werk heb gedaan om mij te helpen om mijn wankelende eenmanszaak financieel en administratief op orde te krijgen en te komen tot twee stevige werkmaatschappijen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor en daar mag je best wel trots op wezen.

mei 2011 – november 2013 – Amsterdam

Voor en Na foto’s voor een eerste indruk

De opdracht: Ondersteuning bieden bij het opruimen van een kledingkast (en deels slaapkamer).

De reactie: Jeetje, wat een ruimte opeens! En wat fijn dat ik de kans kreeg om goed te voelen wat weg kon en wat niet.

Voor en na foto's voor de eerste indruk | De OpruimExpert