Page content

Waarom De OpruimExpert

Als Professional Organizer is De OpruimExpert dé specialist
op het gebied van het organiseren van je huis, je kantoor en je leven.

Een Professional Organizer kan je op diverse vlakken adviseren of praktisch ondersteunen. Dit doe ik zowel voor zakelijke klanten (zelfstandigen, MKB of grotere organisaties), en voor particulieren.

Herken je onderstaande situaties?

  • Ik ben aan het eind van de maand zoveel tijd kwijt aan het uitzoeken van mijn bonnen /uren / administratie.
  • Ik kom er op kantoor wel eens achter dat er nog administratie thuis ligt, en andersom.
  • Ik heb een mooi kantoor of hobbyruimte, maar inmiddels is het meer opslagruimte geworden dan kantoor.
  • Waar had ik ook al weer die ene rekening (mijn sleutels, de postzegels, etc)?
  • In de loop der jaren is er in mijn bedrijf veel veranderd, waardoor de huidige administratie/gang van zaken wat minder overzichtelijk is.
  • Waarom zitten er niet gewoon meer uren in de dag?
  • Ik heb een paar stapels met post en documenten in mijn kast, en ik vind altijd het juiste document terug … na een tijdje zoeken.
  • Waar blijft toch mijn salaris aan het einde van de maand?

Dan ben je bij De OpruimExpert aan het juiste adres. Voor elke vorm van tijdgebrek en iedere mate van chaos is namelijk een oplossing!

Maar ook voor handige (opruim) artikelen en nuttige informatie, ben je hier op het juiste adres. In de webshop vind je van alles om het leven opgeruimder en georganiseerder te maken. Maar ook een cadeaubon voor bijvoorbeeld een opruimsessie! En in de tips & trics vind je per ‘thema’ heel veel handige tips.

De OpruimExpert & Claudia Molegraaf-Straat

Claudia Molegraaf Straat | De OpruimExpertIn 2006 volgde ik de opleiding tot Professional Organizer bij The Get Organized Institute. Vanaf dat moment ondersteunde ik diverse klanten bij hun uitdagingen op opruimgebied. In 2009 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als echte onderneming. Destijds nog parttime, naast mijn baan. Inmiddels werk ik al een aantal jaren fulltime als De OpruimExpert.

Meer over mijn werkwijze vind je hier.

Neem gerust contact op bij vragen of voor een vrijblijvend gesprek en houd weer tijd, ruimte en geld over. Dan gaan we samen op weg naar minder chaos en meer structuur.