Stressvrij klaar voor de AVG

voor 25 mei je bedrijf klaar voor de AVG wetgeving

Ja, ik doe mee!

Je eigen handboek

Je maakt een AVG handboek voor jouw bedrijf

Praktisch

Uitleg over de wetgeving, maar vooral praktisch aan de slag

Voordeel

Op tijd klaar voor de AVG

Stressvrij klaar voor de AVG

Zit jij bij de groep ondernemers die een gevoel van blinde paniek krijgt bij de term AVG? Dan ben je zeker niet de enige! Toen ik me net begon in te lezen voelde ik me overweldigd door de hoeveelheid werk, en zat ik rustig een uur te staren naar één van de vele stappenplannen (zonder resultaat ;-)). 

Gaandeweg kreeg mijn innerlijke regeltante er toch wel plezier in. Zoveel plezier dat ik er een lessenserie van heb gemaakt.


Hoe dan ook, het blijft een tijdrovende klus, maar ik neem je graag mee in het proces. Stap voor stap, zodat je binnen 2 weken je bedrijf klaar maakt voor de AVG.


Omdat de wetgeving al ingaat op 25 mei, geef ik vanaf maandag 14 mei een praktische training van 10 live lessen waarin je vooral gaat doen!


Ja, ik doe mee!

Wat en hoe?

10 Live lessen

10 sessie van 30 minuten tot een uur. Tijd om te leren, toe te passen en vragen te stellen, zonder overweldigd te raken.  

Voor iedere les ontvang je de link naar de live sessie en een pdf lesblad. Dit blad gaan we tijdens de les doornemen en meteen invullen. Op deze manier heb je na 10 lessen je eigen AVG basis handboek klaar.

Praktisch

In de 10 lessen leer je over de wetgeving, welke gegevens jij bewaart, hoe je ze verkrijgt en hoe je ze dient te documenteren.

Je leert hoe je dit naar je klanten communiceert, en welke documenten/contracten je daarvoor nodig hebt.

We maken deze documenten en je leert hoe je ze op je website kunt plaatsen en naar wie je ze toe dient te sturen.

Ook gaan we je emails en je on-/offline documenten op een AVG bestendig manier organiseren.

10 volle lessen waarin je zoveel mogelijk meteen doet! Het kan zijn dat je na een specifieke les nog 'huiswerk' overhoudt, omdat de omvang van jouw bedrijf maakt dat dat punt meer tijd en aandacht nodig heeft.

Ja, ik doe mee!

Voor 25 mei

We beginnen maandag 14 mei om 20 uur.

Mocht je er onverhoopt niet live bij kunnen zijn: Na iedere sessie stuur ik je een link zodat je op een ander tijdstip kunt kijken. Ook zijn er een aantal feest- en weekenddagen tussendoor, zodat je een gemiste les makkelijk kunt inhalen.

De andere lessen zijn op 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 29 en 30 mei, steeds om 20 uur. 

In de eerste lessen richt je je vooral op de wetgeving, terwijl de laatste lessen meer gaan over de invulling (hoe filen, wanneer en hoe opschonen van documenten). 

Investering

Je investering bedraagt €29,- (ex btw) voor de basis versie of €44,- (ex btw) voor de extra versie.


Bij de basis versie doe je mee met de live sessies en onvang je de pdf lesbladen.


Bij de extra versie ontvang je naast de live sessie en de lesbladen ook de bewerkbare lesbladen, zodat je het handboek en alle teksten voor op website en in email meteen kunt bewerken en van je eigen logo voorzien.

Ja, ik doe mee!

Disclaimer

Ik ben geen jurist, dus het kan zijn dat ik niet 100% volledig ben. Tijdens de lessen draag ik zoveel mogelijk voorbeelden aan zodat je goed na kunt denken over de specifieke extra stappen die binnen jouw bedrijf of branche nodig zijn.


Met je handboek toon je in ieder geval aan dat je weet waar de nieuwe wet over gaat en dat je over alle consequenties hebt nagedacht. Mocht het voor jouw bedrijf nodig zijn om juridisch advies in te winnen dan weet je na de cursus welke specifieke vragen je nog moet stellen (en vermijd je een lang en kostbaar juridisch gesprek).

Stressvrij klaar voor de AVG - Basis

De OpruimExpert

€ 29,- (ex. btw)

Stressvrij klaar voor de AVG - Extra

De OpruimExpert

€ 44,- (ex. btw)