Power Sessie

Word jij ook overweldigd door alle taken die op je afkomen als ondernemer? 

 

Wordt er aan alle kanten aan je getrokken?


Weet je het even niet meer? 


Heb je ook het gevoel dat je alles MOET weten? 


Sinds 2009 help ik ondernemers uit de brand. Of dit nu heel basic een kast opnieuw indelen is, of het opzetten van een compleet secretariaat waar meerdere mensen werkzaam zijn. Ik vind het heerlijk om in de chaos te duiken en daar een prachtige structuur in aan te brengen. Een structuur die bij jou en je bedrijf past, iedereen en alle situaties zijn uniek.


Als ondernemer moet je overal iets vanaf weten, maar eens even praktisch alles op een rijtje zetten, dat is wat jij nu nodig hebt!

 

Een half uur lang vragen stellen en sparren met iemand, buiten de vaste mensen om je heen, werkt heel verhelderend.


Boek vandaag en krijg 15 minuten extra!

Wat kun je verwachten tijdens een Power Sessie

Wat kun je verwachten tijdens een powersessie?


We hebben contact via videobellen


* Jij hebt pen en papier bij de hand, en hebt al je vragen genoteerd


* Noteer zaken waar je op vast loopt, te beginnen bij het nijpendste punt van dit moment. Denk aan: bureau ligt vol, delegeren is moeilijk, admin vragen, hoe deel ik mijn tijd in, waar berg ik wat op, etc


* Via videobellen kun je me de huidige situatie laten zien, zodat je zo gericht mogelijk advies krijgt. Je hoeft je nergens voor te schamen, geloof me, ik heb zo’n beetje alles al gezien


*Ik zal zoveel mogelijk je vragen beantwoorden, doorvragen en met je brainstormen over mogelijke oplossingen. De oplossing voor de een is namelijk niet de oplossing voor de ander


*Na de sessie heb je voldoende ideeën en oplossingen om meteen mee aan de slag te gaan


Hier zijn enkele uitspraken na een Power Sessie

“Na jaren klooien met spullen in dozen en stapels op de grond, zie ik nu in dat een handig indeelbare kast, met dichte deuren, me een hoop rust gaat geven op kantoor. Ik ga samen met Claudia een middag alles uitzoeken en labelen, zodat ik weet wat voor kast en opbergsysteem het beste voor mij gaat werken!”  
“Mijn moeder deed al jaren met veel liefde mijn boekhouding. Nu durf ik eindelijk met haar te bespreken dat ik alles uit handen ga geven aan de boekhouder”
“Ik wist niet wat ik fout deed… Personeel in dienst om mij te ontlasten, maar nog steeds 80 uur uur week werken. Tijdens ons gesprek kwam ik erachter dat ik mijn taken veel beter moest delegeren. We bespraken de eerst volgende stappen en over 3 weken heb ik ons volgende gesprek. Zo waardevol!”

Boek vandaag nog een Power Sessie en krijg 15 minuten extra!